Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újra nyert a Lazio, tovább tart Defrel jó formája!

Vasárnap délután rendezték meg a Serie A 6. fordulójának néhány mérkőzését. Most a Lazio – Empoli és a Sassuolo – Udinese mérkőzésről olvashatnak pár rövid sort. A római klub a Milan elleni vereséget feledtetné, míg a Sassuolo tovább menetelne a bajnokságban. 

lazio-empoli-2

Lazio – Empoli 2:0 (1:0)
Gólszerzők:
Keita (29.), Lulic (90.)

Egész kiegyensúlyozott találkozó volt. Már ha a statisztikára nézünk. Sőt talán az Empoli jobban is állt a legtöbb mutatóban. Ám a Lazio sokkalta veszélyesebb helyzeteket dolgozott ki, mi több, két gólt is szerezett. Az első Keita Balde szerezte, a másodikat pedig a mérkőzés legvégén Lulic. Az Empolinak eddig nem volt szerencséje és a következő fordulóban a Juventus ellen kell majd bizonyítania.

Sassuolo – Udinese 1:0 (1:0)
Gólszerzők:
Defrel (34.)

A Sassuolo kicsit nehezebben nyert a vártnál hazai pályán. Bár ebbe annak is szerepe volt, hogy Berardi még mindig nem volt bevethető. Mindenesetre még így is 1:0-s sikert aratott a gárda. A gólt a francia Defrel szerezte. A kiváló formának örvendő támadónak ez volt a 4. találata hat forduló alatt. Az Udinese próbálkozott becsülettel, de összességében nem volt egy magas színvonalú találkozó.

Borbély Szabolcs