Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hazard csalódott

Eden Hazard a Chelsea egyik sztárja a hétvégi sima Arsenal ellen elszenvedett vereséget követően arról beszélt, hogy csalódott amiatt az utóbbi meccseken tapasztal.

Kép forrása: ibtimes.co.uk  Hazard még nincs azon a szinten Wenger szerint, mint CR és Messi. De vajon lesz-e?

Szombat az Arsenal gyakorlatilag esélyt sem adott a Chelseanek az Emiratesben, a 3-0-ás győzelem során. Hazard erről és a továbbiakról is beszélt:

“Minden hétvégén hátrányból kell feljönnünk. Megtettük ezt a Leicester ellen is, de ez ellen az Arsenal ellen, amelyik így játszott hazai pályán esélyünk sem volt.”

“Nagyon jól játszottak, nekünk is jobbnak kell lennünk. Az elmúlt három mérkőzésen a megszerezhető 9 pontból 1-et tudtunk begyűjteni. E miatt nagyon csalódottak vagyunk. Folytatnunk kell a kemény munkát és össze kell szednünk magunkat, mert nagy meccsek jönnek.”

Ritkán fordul elő, hogy ilyen nyílt színi kritikával él valamelyik játékos a sajtóban, azonban az biztos, hogy Hazardnak igaza van ez ügyben. Apróbb jó hír, hogy hétvégén a romokban heverő Hull Cityhez látogat Antonio Conte együttese, akik ellen bizony formába lehet lendülni.