Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Magabiztosan nyert az AC Milan! – videóval

A Vincenzo Montella által irányított AC Milan az Empoli otthonába látogatott a Serie A 14. fordulójának szombati játéknapján. A milánóiak hozták a kötelezőt, hiszen magabiztos sikert arattak. 

223003767-a4bec28c-bfa0-4793-9ec0-7bb3bff03489

A találkozó első említésre méltó momentumáig nem kellett túl sokat várni, melyet a hazaiak oldalára írhattunk fel. A 3. percben Maccarone előtt adódott óriási lehetőség, de a rutinos támadó nem élt vele. A 6. minutumban Saponara tett kísérletet a gólszerzésre, azonban Donnarumma résen volt és hárítani tudta a lövését. A 15. percben a vendégek megszerezték a vezetést, Suso átadása után Lapadula vette be az ellenfél hálóját. Montella legénysége nem sokáig örülhetett ennek, hiszen a 17. minutumban Saponara révén egyenlített az Empoli. A 33. percben Bonaventura szöglete után Susa eresztett meg egy távoli löketet, amit Skorupski hatalmas bravúrral. A 35. minutumban Saponara kapott remek labdát a kapuval szemben, de ordító ziccerben fölé lőtt. 

A fordulás után a Milan dolgozott ki először egy ígéretesebb ziccert, melyből gól is született. A 61. percben Abate passzát követően Suso szerezte meg ismét a vezetést csapatának. Nem sokkal később tovább növelte előnyét a Rossoneri, Bonaventura középre adása után Andrea Costa vétett öngólt. A 77. minutumban ismét megvillant a Suso-Lapadula páros, csakúgy mint az első félidőben, az előkészítő szerepét ezúttal is a spanyol töltötte be, míg a találatot ebből kifolyólag Lapadula javára jegyezhettük fel. 

Empoli – AC Milan 1-4 (1-1)
Helyszín:
Stadio Carlo Castellani
Gólszerzők:
Lapadula(15.,77.),Suso(61.), Costa(63., öngól) ill. Saponara(17.)
Sárga:
Krunic(37.), Bellusci(89.) ill. Romagnoli(4.), Kucka(31.), Bonaventura(43.)
Kiállítás:

Empoli: Skorupski – Veseli(Zambelli 68.), Bellusci, Costa, Pasqual – Croce, Diousse, Krunic(Tello 68.) – Saponara – Marilungo(Gilardino 74.), Maccarone. Vezetőedző: Giovanni Martusciello.  

AC Milan: Donnarumma – Abate, Gomez, Romagnoli, De Sciglio – Pasalic(Niang 78.), Locatelli, Fernandez(Kucka 10.) – Suso, Lapadula(Poli 84.), Bonaventura. Vezetőedző: Vincenzo Montella. 

https://www.youtube.com/watch?v=S-Ovr4PoCXg