Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Bayern München hosszabbított Riberyvel! – hivatalos

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München meghosszabbította a rutinos francia szélső támadó, nevezetesen Franck Ribery kontraktusát – számolt be róla a klub hivatalos honlapja. 

process

A Bayern München vezetősége egy esztendővel hosszabbította meg Franck Ribery szerződését, amely eredetileg a szezon végén járt volna le. A veterán labdarúgó természetesen ezt követően nyilatkozott a csapat honlapjának. 

“Nagyon boldog vagyok, hogy további egy évig még a Bayernben játszhatok. Ez a hatalmas klub és a város az otthonommá vált, a futball és a magán életem szempontjából egyaránt. Alig várom, hogy még több gyönyörű pillanatot élhessek át a Bayern rajongóival, és szeretném kivenni a részemet az együttes sikereiből az elkövetkezendő 1,5 évben.” – nyilatkozta Ribery. 

Franck Ribery 2007 nyara óta tartozik a Bayern München kötelékébe, aki gyakorlatig a klub ikonjává vált, hiszen rengeteg tett hozzá az elért sikerekhez. A bajoroknál eltöltött évek alatt nagy sok komolyabb sérülés hátráltatta, de amikor egészséges volt, valóban mindig hozzá tudott tenni a csapat játékához. A német alakulat színeiben eddig 333 tétmérkőzésen léphetett pályára, melyek során 108 alkalommal volt eredményes illetve 164 gólpasszt osztott ki a társai között. 

Németh Boldizsár