Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Egy perc alatt lerendezte ellenfelét az Atlético – Videóval!

Az Atlético Madrid Diego Godin és Kévin Gameiro gyors egymás utánban szerzett találatainak nagyban köszönhetően végül 3:0-ra nyert az Osasuna vendégeként.

(Kép: La Liga Twitter)

Jól kezdett az Osasuna az Atlétcio Madrid ellen. A hazai pályán játszó pamplonaiaknak a vezetésre megszerzésére is igen komoly sanszuk volt a 14. percben, Roberto Torres révén azonban tizenegyest hibáztak.
A kihagyott büntetőt követően gyorsan kapcsolt Diego Simeone együttese, és kezdetben még csak helyzetekig jutott, azonban a félidő vége felé, egy percen belül két gólt is szerzett az Atlético. Előbb Koke szögletéből Diego Godin, majd Ángel Correa remek ütemű passzából Kévin Gameiro volt eredményes.
A sors pikantériája, hogy az Osasuna egyáltalán nem játszott rosszul, a gólokig még némiképpen fölényben is futballozott, ugyanakkor a bekopott gólok után látványosan megtorpantak a hazaiak.

A második félidőről talán mindent elmond az, hogy igazából az Osasuna sem hitte el, hogy lenne még keresnivalója az előnyét magabiztosan őrző, ráadásul a hajrában Yannick-Ferreira Carrasco révén a harmadik gólját is megszerző Atlético ellen.

Az első félidő legfontosabb jelenetei:

https://www.youtube.com/watch?v=SABVyOUAFJc

Carrasco (0-3)

https://www.youtube.com/watch?v=RNq-bXfOmFI

Osasuna – Atlético Madrid 0-3 (0-2)
Reyno de Navarra stadion, Pamplona. Vezette: Antonio Mateu Lahoz
Osasuna:
Nauzet Peréz – Bonnin (I. Garcia, 46.), M. Falno, U. Garcia, Clerc – Berenguer (de las Cuevas, 73.), Oier, Causic, R. Torres – Kodro (Riviere, 57.), Riera. Vezetőedző: Joaquin Caparros
Atlético Madrid: Oblak – Lucas Hernández, Gimenez, Godin, Juanfran – Gabi, Tiago, Koke – Correa (Carrasco, 66.), Griezmann (Partey, 84.), Gameiro (Saúl, 71.). Vezetőedző: Diego Simeone
Gól: Godin (36.), Gameiro (37.) Carrasco (90.)
Sárga lap: Bonnin (10.), Causic (22.) illetve Tiago (21.), Gimenez (31.)
Kiállítás: –