Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb győzelmével már dobogón a Lazio – videóval

Noha, a cím lehet, csak időlegesen igaz, tény, hogy a Palermo elleni idegenbéli sikerével a dobogó legalsó fokán találta magát a Lazio megelőzve a városi rivális AS Roma csapatát, mely a Pescara legyőzősével visszaveheti pozícióját a vasárnapi nap folyamán.

lazio

Zsinórban hetedik bajnoki meccsén szenvedett vereséget és kilenc forduló óta nyeretlen a Palermo, mely Sallai és Balogh nélkül vívta meg a fővárosiak elleni soros mérkőzést. Nem lenne meglepő, ha a mai napon, vagy holnap Palermóban bejelentenék az újabb edzőmenesztést. A csapat immáron potenciális kiesőjelöltnek aposztrofálható, a nézők pedig elfogytak a lelátóról.

Az első játékrész nem csak az eredmény tekintetében, de helyzetek és mezőnyjáték függvényében is a vendégeké volt, s noha a második félidőben akadtak lehetőségei a hazaiaknak, a gól ezúttal elmaradt. A győztes találatot a Lazio 21 esztendős szerb középpályása szerezte, a mérkőzést pedig tíz emberrel fejezte be a Palermo.

Palermo – Lazio 0-1 (0-1)
G: – ill. Milinkovic-Savic (31.)
Kiállítás: G. Gonzalez (86.) ill.

A 15. fordulóban jövő héten Lazio-AS Roma rangadót rendeznek majd, míg a Palermo  a Fiorentina vendége lesz. Hogy ki lesz a csapat edzője, azt most nem mernénk biztosan megtippelni.


%////#% by footballderby