Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Videó: DAC siker és győzelmet érő Vida gól!

Remekül szerepeltek légiósaink a szlovák bajnokságban, avagy Priskin Tamás az éllovas hálójába talált, míg Vida Kristopher győztes gólt lőtt a DAC színeiben és főszerepet vállalt, büntetőt harcolt ki és kiállítottak róla egy védőt. A 21 esztendős támadó második gólját szerezte a dunaszerdahelyi csapat színeiben, az egy hete átadott új stadionban pedig nagyon jól megy neki, hiszen akkor gólpasszt adott, most pedig három pontot érő labdát helyezett el a hálóba.

15192673_1247138635380423_5773594275847752449_n

Vida Kristopher gólját a szurkolókkal ünnepelte

László Csaba bizalmát láthatóan élvezi Vida Kristopher, aki jóval több játéklehetőséget kap, mint korábbi edzőjétől. A Michalovce elleni meccs lefújását követően a FociClub.hu munkatársának értékelte a látottakat – “Nagyon jó volt újra itthon játszani ennyi szurkoló előtt. Úgy gondolom hogy az első félidő elég kiegyensúlyozott volt, főleg a középpályán folyt a játék, majd sikerült kiharcolnom egy tizenegyest, amit értékesítettünk. Sajnos ezután szinte a középkezdésből gólt kaptunk…! Elkerülhető lett volna. Az öltözőben László Csaba kicsit összerázta a csapatot, adott pár haszon információt, majd úgy gondolom jobban is folytattuk mint ahogy abbahagytuk. Az 57. percben megint engem buktattak és így született a kiállítás, az ellenfél megfogyatkozott. Ezután egyértelműen miénk volt a meccs. Támadtunk, sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, végül, s végül a 79. percben kaptam egy tökéletes labdát a bal szélről, amit szépen visszafejeltem a rövidbe. Nagyon boldog vagyok hogy újra győztünk és ismét fontos tagja voltam a csapatnak.” 

A mérkőzést 2-1-re a Dunaszerdahely nyerte, mely zsinórban két győzelmet számlált, s László Csaba irányításával a csapat javuló tendenciát mutat.

Íme a mérkőzés összefoglalója – Vida gólja 04:48-tól

fortuna