Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Inter brazilja távozna a télen – sajtóhír

Olasz sajtóértesülések szerint az Inter Milano 20 éves brazil válogatott játékosa Gabriel Barbosa távozni szeretne már a téli átigazolási szezonban. A hírek szerint van is aki szívesen vinné.

gabriel-barbosa-inter-milan-serie-a_3794187

Olasz sajtóhírek szerint Gabriel Barbosa ismertebb nevén Gabigol a januári átigazolási időszakban távozni szeretne az Inter csapatától, ugyanis elégedetlen. Gabigol ügynöke is sürgős megoldást kér a csapat vezetőitől, a fiatal támadó ugyanis mindössze egy mérkőzésen lépett pályára az Inter színeiben. Gabigol a nyáron nagy reményekkel igazolt Milánóba a Santostól, 29,5 millió eurót fizettek a milánóiak a fiatal brazilért. A brazil játékost több klub is kölcsön venné januárban, többek között az angol bajnoki címvédő Leicester, vagy az olasz Genoa és Nagy Ádámot is foglalkoztató Bologna is.

A 20 éves szélső 2013 és 2016 között a brazil Santos színeiben 83 mérkőzésen 24 gólt szerzett. Az idei riói olimpián figyelt fel több topklub is a brazilra, miután aranyérmet szerzett a hazai csapattal, négy mérkőzésen két gólt szerzett.

Gabigol szerződése 2021-ig szól az Inter csapatához és a transfermarkt portál 20 millióra becsüli piaci értékét.