Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: Továbbra is veretlen a Hoffenheim

Huszti Szabolcsék meccsével indult a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 14. fordulója. Gólt nem, ellenben férfias, helyenként egészen durva küzdelmet kaptunk a Frankfurt és a Hoffenheim csapatától.

teljes-kepernyo-rogzitese-2016-12-09-222642

Frankfurt – Hoffenheim 0-0 (0-0)
Kiállítva: 
Chandler (82.) ill.  – 

A hangulatra nem lehetett panasz, hiszen egy gombostűt sem nagyon lehetett leejteni a lelátón, melyen 47000 ember foglalt helyet. Ahogyan azt a forduló előzetesében is megjósoltuk, Huszti Szabolcs a kezdőben kapott helyet és végül 85 percet töltött a pályán, míg a túloldalon Szalai Ádám mindvégig a kispadot melegítette.

Az első játékrészben Meier kétszer is komoly gólhelyzetben hibázott, sőt Abraham is közel volt a találathoz hazai részről, ám a háló érintetlen maradt. A túloldalon pedig Toljan helyzetén kívül gyakorlatilag nem igazán jegyezhettünk fel semmit. A játékvezető ekkor még tolerálta a férfias, helyenként egészen durva összecsapásokat.

A folytatásban azonban kinyílt a játékvezető zsebe, három vendég sárgán kívül a hazaiakat szórta meg igazán. Öt játékos is figyelmeztetésben részesült, Chandler pedig némileg érthetetlen módon pirossal szállt ki a hajrában. A második játékrészben még annyi momentuma sem volt a vendégeknek, mint az elsőben, nemhogy kaput találó lövést, de még kísérletet sem jegyezhettünk fel. Hazai részről Meier volt a legveszélyesebb, ám a háló érintetlen maradt. Összességében 43 szabálytalanság került a statisztikákba, ebből 27 a hazai csapat neve mellé került.

Mindkét csapat folytatta tehát sorozatát, a Hoffenheim továbbra is veretlen, 6 győzelme mellett immáron 8 döntetlenje van, míg Huszti Szabolcsék 9 meccsesre nyújtották veretlenségi sorozatukat.

A hétvége további programjáért, Tv-s meccsekért és időpontokért KATT