Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Gigászi csapatok figyelik Dele Allit! – sajtóhír

Fiatal kora ellenére igazi vezéregyéniségnek számít az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham Hotspur színeiben futballozó Dele Alli. A 20 esztendős támadó középpályás már a 2015/2016-os kiírás folyamán is megcsillogtatta képességeit, de a csapat drukkerinek nagy örömére ez nemcsak egy szezon erejéig tartott. Nos, ennek tükrében két gigászi együttes figyelmét is felkeltette. 

dele-alli

A Daily Mirror értesülései szerint a Real Madrid és a Paris Saint-Germain is érdeklődés mutatott a mindössze 20 esztendős Dele Alli iránt. A brit napilap nem mellesleg úgy tudja, hogy a francia klub 50 millió fontot sem sajnálna a játékjogáért cserébe. Az angol válogatott középpályás egyébként szeptember írt alá új szerződést jelenlegi csapatával, amely 2022 június 30-ig szól. 

Dele Allit 2015 februárjában a Milton Keynes Dons-tól igazolt le a Tottenham Hotspur. Az ifjú labdarúgó azonban csak nyáron csatlakozott a “sarkantyúsokhoz.” Talán nem kis meglepetésre rendkívül gyorsan alapemberré vált új csapatában, bár voltak szürkébb meccsei, de összességében nem lehetett rá panaszkodni. Minden frontot egybe véve eddig 65 találkozón kapott lehetőséget a fővárosi klub színeiben, melyek során 14 gólt szerzett illetve 15 találatot készített elő a társai között. 

Németh Boldizsár