Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolási körkép: A Liverpool is beszáll a licitálásba

Az elefántcsontparti futball egyik, ha nem a legnagyobb ígéretéért folyik a licitálás, melynek legfőbb nyertese az olasz élvonalban szereplő Atalanta lehet. A bergamói  alakulat menetel az idei szezonban, ebben pedig nagy szerepe van a mindössze 19 esztendős Franck Kessie szerepvállalásának.

franck-kessie-atalanta-penalty_1ss9mjgmr4w6p1avqyops8hl22

Az elképesztő izomzattal rendelkező védekező középpályás 2015-ben az elefántcsontparti Stella Club csapatától érkezett az Atalantához, ahol az U19-től elég gyorsan elért a felnőtt csapatig. Rövid ideig volt a Cesena kölcsönjátékosa, idén azonban a felnőtteknél kezdett, mostanra pedig kirobbanthatatlanná vált a bergamói csapatból. Mozdulatait hétről-hétre megfigyelők tömege kíséri, nagyon hamar felkapottá vált, folyamatosan érkeznek a pletykák a lehetséges kérők kapcsán. A Juventus és a német Schalke 04 mellett több Premier League klub kopogtat, a West Brom, Leicester, Tottenham trió mellett Jose Mourinho is szemet vetett a 19 esztendős játékosra.

A legfrissebb hírek szerint Jürgen Klopp emelte a tétet, a Liverpool pedig konkrét 20 millió eurós ajánlattal rukkolt elő, mellyel a klubok rangsorában vezeti a licitversenyt. A tízszeres elefántcsontparti válogatott játékost az Atalanta 300 ezer euróért igazolta, s hamar nagyot szakíthat rajta. Ilyen kérők mellett igen kicsi az esély arra, hogy Kessie tavasszal is az Atalanta sikereiért harcol majd.