Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hazai pályán szenvedett vereséget a Hertha! – videóval

A Dárdai Pál által vezetett Hertha BSC a kiesés ellen harcoló Werder Brement látta vendégül a Bundesliga 14. fordulójának szombati játéknapján. Az első félidő nagyon eseménytelen sikeredett, igaz az utolsó 10 percben a brémaiak nagyobb sebességi fokozatra kapcsoltak és meg is szerezték a vezetést. A második játékrész sokkal eseménydúsabbra sikeredett, mindkét csapat előtt adódtak ordító ziccerek, ám végül egyikből sem született gól. 

15319236_10154268124322569_308016902945048898_n

Hertha BSC – Werder Bremen 0-1 (0-1)
Gólszerzők: – ill.
Kruse(41.)

A mérkőzés nem indult túl eseménydúsan, ráadásul olyannyira, hogy az első említésre méltó momentumig több mint fél órát kellett várni. A 36. percben Claudio Pizarro előtt adódott lehetőség, azonban a lövés pillanatában Jarstein résen volt és hárítani tudott. A kipattanó Max Kruse elé került, akinek a próbálkozása Lustenberger beleért, így a labda jócskán a kapu fölé szállt. A játékvezető azonban ennek ellenére kirúgást ítélt. A 41. minutumban megtört a gólcsend, Max Kruse használta ki Stark óriási hibáját, majd ezután a hálóba gurított. A 45. percben Ibisevic közel járt ahhoz, hogy rövid időn belül egyenlítsen, viszont a kísérlete végül a lécen csattant. 

A szünetet követően is a Werder Bremen veszélyeztetett először. A 60. minutumban eresztett meg egy távoli löketet, ami végül elsuhant a jobb oldali mellett. A 65. percben lőtt kapura, de Drobny résen volt és hatalmas bravúrral szögletre tudta paskolni az elefántcsontparti kísérletét. A 70. minutumban egy beívelés után Garcia bólintott kapura, de Jarstein eszén nem tudott túljárni, aki ismét óriásit védett. A 77. percben Stocker került ordító ziccerbe, ám a svájci sem járt túl Drobny eszén, a cseh hálóőr ismét nagyot hárított. A második játékrészben mindkét együttesnek bőven akadtak lehetőségei, de egyiket sem tudták kihasználni. Ennek köszönhetően a Max Kruse gólja döntött. 

Videós összefoglalóért KATT!