Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Willian José hamar padlóra küldte a Valenciát – Videóval

A Real Sociedad végig előnyben futballozva, 3:1-re nyert a Valencia ellen hazai pályán és ideiglenesen feljött a tabella negyedik helyére. A Valencia pedig… Amennyiben pontot szerez a Sporting Gijon, kieső helyen áll!

(Kép: Real Sociedad Twitter)

Real Sociedad – Valencia 3-2 (2-1)
Gól: Willian José (2. és 24.), Juanmi (91..) illetve Parejo (36. -büntetőből), Bakkali (93.)
Kiállítva: Cancelo (82.)

Jobb kezdést nem is remélhetett volna az Anoeta közönsége, hiszen a kedvencek Willian José fejes góljaival szűk 25 perc alatt két gólos előnyre tettek szert. Érdekesség, hogy a szezonban immáron 9 találatnál járó brazil mindkét gólját szögletrúgás után szerezte, és mindkétszer Dani Parejo mellől. A Valencia csapatkapitánya nem sokkal később az ellenfél kapja előtt is aktivizálta magát, hiszen még a szünet előtt tizenegyesből szépített.

A második félidő elején sérülés miatt legjobb góllövőjét elvesztette ugyan a Sociedad, azonban a Willian José helyére beálló Juanmi is hozzátette a magáét! A hajrá igencsak mozgalmasra sikeredett, hiszen a hosszabbítás elején előbb Juanmi, majd a túloldalon pár pillanattal később Zakaria Bakkali is betalált, kialakítva a végeredményt.
A találkozó forgatókönyvéhez hozzátartozik még, hogy Carlos Vela a második félidőben büntetőt hibázott, a túloldalon Joao Cancelo pedig a kiállítás sorsára jutott.

http://www.dailymotion.com/video/x54ws5u_all-goals-highlights-hd-real-sociedad-3-2-valencia-10-12-2016_sport