Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Magyar dupla a román élvonalban! – Figyeli ezt Storck úr?

Egészen jó hétvégét futnak Közé-európai légiósaink. Futács Márkó a hajrában jegyzett győztes duplát a horvát bajnokságban. A szlovák élvonalban szereplő DAC Vida Kristopher góljával gyűjtötte be a három bajnoki pontot, míg a román élvonalban Bőle Lukács duplázott a CSM Iasi színeiben.

fotorcreated

Bőle Lukáccsal a soraiban a Botosani otthonába látogatott a CSM Iasi. A magyar középpályás szabadrúgásból szerzett vezetést csapatának, majd a második vendég találatot, mely büntetőből született, közre fogta két hazai piros. A második játékrészben Bőle újabb gólt szerzett, szám szerint a szezonban hatodszor talált a hálóba, mely középpályásként igencsak megsüvegelendő. A mérkőzést egyébként 9-9 emberrel fejezte be mindkét csapat.

A CSM Iasi nem szerepel túl jól, a csapat csupán 11. a 14 csapatos bajnokságban. A támadósorra pedig komoly kritikát ró az, hogy Bőle Lukács baloldali szélsőként 6 góllal a csapat legeredményesebb játékosa úgy, hogy egyéb okok miatt 4 mérkőzést is kihagyott a szezon során. A középpályás teljesítménye egyébként jó ajánlólevél lehet Bernd Storck irányába, a kapitány ugyanis még a bő keret tagjaként sem nézte meg a játékost Telkiben. Az idei produktum margóján lehet, hogy előbb, vagy utóbb, de ennek is eljön az ideje.

Emellett pedig Vida Kristopher és Futács Márkó teljesítményét is figyelemmel követheti a kapitány, szerencsére van mit és ezt nem csak a gólok miatt mondhatjuk.

Bőle Lukács idei bajnoki mutatói számokban

Mérkőzés: 16
Gól: 6
Gólpassz: 1
Sárga lap: 3
Kiállítás: 0
Játékperc: 1393 perc
Átlagos játékpercek:
87 perc