Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Niang: Nem vállalja a következő tizenegyest

Hőssé vált Niang a tegnapi AS Roma – AC Milan mérkőzésen. Csak éppen egy negatív hőssé. A francia szélső újból büntetőt rontott és ehhez még sikerült összehoznia egy borzalmas teljesítményt a pályán. Most erről adott interjút a találkozó után.

mbaye-niang

” Át fogom adni a következőt Gianluca Lapadulanak. Az én véleményem szerint jól játszottunk. Ezen az úton kell tovább haladnunk. A kihagyott büntető azonban egy szégyen. Egy nagyon nehéz időszakon megyek keresztül. Felelősséget vállaltam mikor a büntetőhöz álltam és nagyon sajnálom. Ám ilyen pillanatokban, amikor minden rosszra fordul nem tehetsz mást, mint lehajtod a fejed és dolgozol.”

Niang az ezt megelőző fordulóban is kihagyott egy büntetőt, amit szintén Lapadula harcolt ki. A Crotone ellen azonban még volt javítási lehetősége a csapatnak, itt azonban már nem tudott mit kezdeni a Milan támadógépezete a római védelemmel. Mindenesetre abban igaza van a franciának, hogy ilyenkor mást nem tehet az ember, mintsem csöndbe marad és azon dolgozik, hogy jobb formába kerüljön. A csapat még nagyban harcban van a BL helyekért, szóval nincs minden  veszve ezzel a vereséggel. Sőt, ha a Roma kikap a Juventus ellenében és a Milan nyer az Atalanta ellenfeleként ,akkor a piros-feketék újra beérik a farkasokat pontszámban.

Persze itt azért van pár “ha”, de Niangnak itt a lehetősége arra, hogy javítsa a helyzetet a szurkolók a szívében egy jó Atalanta elleni teljesítménnyel, esetleg góllal.

BSZ