Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Valami nagyon nem működik az Atléticónál, újabb blama! – Videóval

A spanyol bajnokság 15. fordulójának záró mérkőzésén az Atlético Madrid meglepően simán, 3-0-ra kikapott a Villareal otthonában. A vereséggel a matracosok hátránya immáron 6 pont a második Barcelonával, és 12 az éllovas Real Madriddal szemben.

(Kép: goal.com)

Villareal – Atlético Madrid 3-0 (2-0)
Gól: Trigueros (28.), J. dos Santos (38.), R. Soriano (93.)

Hetek óta nem működik valami az Atlético Madrid háza táján! Diego Simeone legénysége a Villareal elleni mérkőzést is beleszámítva legutóbbi öt bajnokijából mindösszesen egy győzelmet hozott össze, ráadásul háromszor is vesztesen hagyhatták el a pályát Greizmannék.

Hétfő este a hazai pályán mindenkire veszélyes Villareal ellen már az Atlético hírhedt csapatvédekezése is csődöt mondott, hiszen ahogy az az alábbi videón is jól látszik, a sárga tengeralattjáró első két góljánál is lenne miért okolni a matracosok játékosait, a legszembetűnőbb azonban az utolsó hazai gól előtti kép: Roberto Soriano körül hét (!) madridi játékos kocogva szemlélődik, egy pedig kétségbeesetten próbál szerelni – mindhiába!
Még egy árulkodó adat arról, hogy Diego Simeone csapata hullámvölgyben, annak is az alján tartózkodik: A Villareal ellen az első félidőben megsérülő Jan Oblák kapus legutóbbi 8 spanyol bajnokiján 11 gólt kapott, az azt megelőző 29-en mindössze 12-t…

https://www.youtube.com/watch?v=KKyBko93SiQ

Lejátszotta utolsó bajnokiját 2016-ban a Real Madrid:

A FIFA-klubvilágbajnokság miatt a Deportivo La Coruna ellen utolsó idei bajnokiját játszotta Zinedine Zidane együttese. A balncók tartalékos felállásban, hátrányból felállva, fordítottak a Bernabéuban, így a vártnál ha nehezebben is, de végül sikerrel búcsúztak hazai közönségüktől. A Real hőse ezúttal is Sergio Ramos volt, akinél el kell ismernünk, kevesen tudnak jobb helyen lenni egy pontrúgásnál akkor, ha csapatuk igazán szorult helyzetben van!
A Real Madrid győzelmével megőrizte hat pontos előnyét az Osasuna vendégeként a második félidőben felpörgő Barcelona előtt.

Az élen helyet foglaló csapatok közül mindenképpen külön említést érdemel a Sevilla nagyobb arányú győzelme a Celta Vigo vendégeként, valamint az igen csak megsüvegelendően szereplő Real Sociedad sikere az immáron a kieső helyek egyikét csak jobb gólkülönbsége miatt elkerülő Valencia ellen. Kissé előretekintve… 2016 utolsó bajnoki fordulójában, kíváncsian várjuk, hogy mire megy majd a tabellán egyre feljebb kúszó, jelenleg 9 mérkőzés óta veretlen Espanyol a barcelonai rangadón a Camp Nouban?!

A 15. forduló teljes eredménysora:

A tabella:

A góllövőlista élmezőnye:

Nagy Ákos