Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nagy visszatérői lesznek a Juventus – Roma találkozónak!

Hétvégén lesz az olasz bajnokságban az igazi nagy bumm. Az első helyezett, a regnáló bajnok találkozik az őt üldöző farkasfalkával. Ergo megrendezésre kerül a Juvents – AS Roma találkozó. Egy ilyen rangadóhoz az illik, illetve azt szeretné a szurkoló, ha minden játékos bevethető lenne, ám egyik csapat sem a legszerencsésebb csillagjegy alatt alakult meg, bőven vannak sérültek mindkét oldalon, de már lesznek visszatérők. 

53683-bonucci-e-totti-luned-andr-in-scena-il-big-match-tra-juventu

Kezdjük is a hazaiakkal, ha már ők lesznek otthon.. A Juve egész szezon alatt őrlődőt a a hiányzói miatt. Leginkább Marchisio sérülése okozott Allegrinek folyamatos fejfájást, de meglehetne említeni Asamoah térdproblémáit, Chiellini vádligondjait, Benatia izomhúzódásait és stb.. Ám most úgy néz ki, hogy kezdenek helyrejönni az emberkék. Lássuk hát kik is térhetnek vissza. Elsősorban Dybala nevét kell megjegyezni. Igaz, ő már pályára lépett a Dinamo Zagreb és a Torino ellenében is, ám most akár a kezdőben is helyet kaphat. Aztán újra a padon foglalhat helyet a védők védője, Andrea Barzagli. Ő még az Empoli ellen sérült meg, mikor rosszul esett egy felugrást követően. A válla sínylette meg a dolgot, de a legfrissebb jelentések a padon már ott lehet. A másik nagy visszatérője a Juvénak a fiatal horvát labdarúgó, Pjaca. Neki törése volt állítólag, bár ezt a Juventusnál tagadták egy időben. Most azonban már együtt edz a csapattal. Mindezek ellenére azért még van bőven hiányzója a zebráknak: Bonucci és Mandragora személyében.

Lássuk a vendégek oldalról kik azok, akik pályára tudnának majd lépni a rangadón: Totti nem tudott a Milan ellen játszani, mert belázasodott, ám ennek már búcsút intett szóval akár ő is célba veheti Buffon kapuját. Aztán a padon már ott lehet Mohamed Salah, aki egy boka sérülés miatt volt kénytelen kihagyni az elmúlt találkozókat. Továbbá az argentin középpályás, Paredes is ráléphet a torinói gyepre. Persze a Romanál is vannak azért hiányosságok, hiszen továbbra sem számolhat Spalletti: Rui Costaval, Florenzivel, Bruno Peressel.

Mindenesetre azért már szállingóznak vissza a játékosok, érdekes egy derbi lesz ez.

BSZ