Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juve kopaszát akarja a La Liga vesszőfutója

Volt már nagy gondban a Batman csapat, voltak ők már csőd közelében nem is rövid ideig. Voltak szurkolói bojkottok, de talán most van a legnagyobb slamasztikában a Valencia együttese. Egy magabiztos, férfias tizenhetedik helyen tanyázik a gárda a La Liga tabelláján. Most télen (januárban) ez ellen tennének valamit, mert hát csak nem olyan kényelmes alulról szagolni azt a bizonyos ibolyát..

zaza

 Ehhez első lépésként egy igazi gólvágót kellene találniuk. Hiszen a nyáron elhagyta a csapatot az akkori gólfelelős. Paco Alcaser a Barcelona csapatát választotta, bár lehet azóta megbánta, hiszen nem lép pályára a fiatal spanyol. Mindegy ő gondja, a Valencianak meg az, hogy azóta nincs a csatár posztra embere.

Ám most januárban, ha csillagok is úgy állnak, akkor igazán fényes átigazolási időszakot hozhatnak le. Ugyanis tudni kell, hogy már a nyáron kinéztek maguknak egy olasz támadót, akit akkor nem sikerült elhozni a regnáló itáliai bajnoktól, de most lehetőségük nyílhat rá. Valószínűleg már többen rájöttek, hogy kiről is van szó (ott van a képen..). Dyba..ZAZA! Simone Zaza tavaly egész jó szezont futott a Juvéban, ám Higuaín és Marco Pjaca érkezése a zebracsordához instant kilépőt eredményezett neki. Megannyi ajánlata közül a West Ham United szerződését fogadta el egy szignóval. Ám valószínűleg ő is most úgy érez, mint szegény szerencsétlen Paco Alcaser… A kopasz olasz nem tudta beverekedni magát a WHU kezdőjébe és eddig egyetlen egy találatot sem szerzet és úgy fest, hogy visszaküldenék Torino városába.

Azonban most aligha tudna ott bármilyen vizet is felkavarni. Mandzukic, Higuain és Dybala nagyon érzik a kaput arrafelé és a sérülésből visszatérő Pjaca sem volt rossz formában. Szóval újfent eltanácsolnák és most a Valencia egy reális állomás lehet. Ezt még a csapat igazgatója is elismerte:

“Kedveljük Simonét, az edző is kedveli, s így továbbra is az egyik célpontunk. Amennyiben lesz esélyünk a szerződtetésére, sok fog múlni a feltételeken.” – mondta Pitarch a Marca írójának.

Meglátjuk mit hoz a jövő a támadónak. Mindenesetre nem szabad még leírni, hiszen csak huszonöt éves és azért láttuk már a Sassuoloban és a Juventusban is jó teljesítményt hozni.

BSZ