Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Espanyol Diego Lopezben bízik a Barca ellen

A katalán derbik mindig érdekesek, a hétvégén pedig a Camp Nouba érkezik az Espanyol, ahol elsődleges céljuk legyőzni a nagy városi riválist. A legnagyobb reményük pedig a Real Madrid volt hálóőrében, Diego Lopezben van. 

1473750626_889600_1473750707_noticia_normal

Forrás: AS.com

Diego Lopez legjobb éveit sajnos már maga mögött hagyta. A Real Madridban egy ideig még Iker Casillast is sikerült kiszorítania a kapuból, majd 2014-ben a Milanhoz igazolt, ahol pedig a fiatal Donnarumma vette át az első számú pozíciót. Idén nyáron adták kölcsön az Espanyol csapatának, ahol nem fut rossz szezont, és a középmezőny elején szerepel a bekapott gólok számával.

Az Espanyol benne látja a meccs emberét, aki segíthet nekik pontot szerezni a Camp Nouban, habár nem rendelkezik túl jó statokkal a Barcelona legveszélyesebb támadója, Messi ellen. A legtöbbször az argentin vette be a kapuját, szám szerint tízszer, amit ő is kiemelt a sajtótájékoztatón.

“Messi az a játékos, aki a legtöbb gólt lőtte nekem, és őt követi Cristiano Ronaldo 8 találattal. Remélem ez a sorozat a hétvégén megszakad, viszont most már három kiváló játékostól retteghetek.” – viccelődött a spanyol kapus.

Szigeti Andrea