Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Carvajal bocsánatot kért végül a barcelonai bemutatásért

Az El Clásicónak már rég vége, de még van miről beszélni vele kapcsolatban. Az AS például most arról írt, Carvajal a csapatkapitány tanácsára bocsánatot kért a barcelonai incidens után.

Kép: AS.com

Kép: AS.com

Nagy a rivalizálás a Real madrid és a Barcelona között – az egymás elleni derbiken pedig néha át is lépik páran a sportszerűség határát. A csapatkapitányok feladata többek között az is, hogy egy bizonyos mértékű békét fenntartsanak a két csapat között. Casillasnak is volt dolga bőven ilyen szempontból a Mourinho-korszak legsötétebb óráiban, ezúttal pedig Sergio Ramosnak is cselekednie kellett.

Történt ugyanis az utolsó perces egyenlítőgólnál egy eset: Ramos fejesgólja után az ünneplésnél Carvajal feledkezett meg magáról és a fenti képen jól láthatóan bemutatott a barcelonai közönségnek. A tegnap esti El Larguero Show-ból az is kiderült, hogy a történet itt nem ért véget: Sergio Ramos szólt Carvajalnak, hogy küldjön egy üzenetet a barcelonai kapitánynak, Iniestának, amiben bocsánatot kér.

Carvajal aztán maga is ráeszmélt, hogy amit tett, nem helyénvaló. Nem csak Iniestának üzent, hanem a közösségi médiában is megszólalt: a Twitteren kért bocsánatot azért, aminek nem szabadott volna megtörténnie.

Aki esetleg kíváncsi a Barca-drukkerek reakciójára, az nyugodtan csemegézhet a kommentszekcióban. Röviden: nem szent a béke.