Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dortmund: Hosszabbítás előtt az ifjú középpályás! – sajtóhír

A Reviersport információi szerint a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Dortmund színeiben futballozó tehetséges középpályás, nevezetesen Julian Weigl hamarosan meghosszabbíthatja jelenlegi szerződését. 

1669986-35398305-2560-1440

A mindössze 21 esztendős német válogatott futballista a szezon végén nem szeretne távozni a Borussia Dortmundtól, hanem inkább a kontraktusát kívánja kiterjeszteni. A szerződése jelen pillanatban 2019-ig köti a Thomas Tuchel vezette gárdához, ám ez további két évvel valószínűleg növekedni fog. A fiatal középpályást nem mellesleg korábban szóba hozták a Manchester Cityvel, de úgy fest, hogy az angol sztárcsapat hoppon maradhat. Az átigazolási értékét egyébként 18 millió euróra becsüli a transfermarkt

Julian Weigl 2015 nyarán csatlakozhatott a Borussia Dortmund keretéhez. Az ifjú német futballista a kezdetektől fogva meghatározó szerepet tölt be a neves német együttesnél, így érthető, hogy nem szeretne távozni. Minden frontot egybe véve eddig 72 mérkőzésen léphetett pályára jelenlegi állomáshelyén. A német válogatott idén debütálhatott, Joachim Löw az Európa-bajnoki keretbe is nevezte, viszont lehetőséget nem adott a számára.