Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hoppon maradtak a topklubok – hosszabbított a West Ham csillaga! – hivatalos

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő West Ham United fiatal középhátvédje a mai nap folyamán új szerződést írhatott alá – számolt be róla a “kalapácsosok” hivatalos honlapja. 

west-ham-united-training-session

Reece Oxford 2021 júniusáig meghosszabbította szerződését a West Ham Uniteddel, amely eredetileg 2019-ben járt volna le neki. A “kalapácsosok” csillaga iránt állítólag az Arsenal és a Manchester United is komoly érdeklődést mutatott, azonban a kontraktus kiterjesztésének köszönhetően kijelenthető, hogy valószínűleg most egy jó ideig egyik klub sem fogja megszerezni a játékjogát. Az ifjú labdarúgó nem mellesleg ma ünnepli 18. születésnapját. A fiatal hátvéd egyébként rendkívül boldog, hogy aláírhatta új szerződését és reméli, minél többet tud majd segíteni csapatán a szezon hátralevő részében. 

Reece Oxford a tavalyi kiírás során mutatkozhatott be a West Ham United felnőtt csapatában. Első Premier League-s meccsét az Arsenal játszhatta le, de a későbbiekben olyan együttesek ellen is bizalmat kapott Bilictől, mint a Liverpool vagy éppen a Tottenham Hotspur. Jelenlegi állomáshelyén eddig minden frontot egybe véve 16 mérkőzésen léphetett pályára.