Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A megbukott angol kapitány a Palace új edzője – hivatalos

A Crystal Palace hivatalos honlapján jelentette be, hogy a volt angol szövetségi kapitány veszi át Premier League-ben szereplő csapatot, amely a napokban menesztette posztjáról Alan Pardewet a csapata gyenge teljesítménye miatt.

sam-allardyce

A Crystal Palace péntek este hivatalos honlapján jelentette be, hogy megegyezett a volt angol szövetségi kapitánnyal nevezetesen Sam Allardyce-al. A klub bejelentése  szerint a Allardyce két és fél évre ír alá a sasokhoz. Allardyce edzői pályafutása során olyan csapatokat irányított, mint a Bolton, Newcastle, Blackburn, Sunderland, West Ham. Allardyce hétfőn a Watford elleni mérkőzésen debütálhat a sasok kispadján.

A 61 éves szakember nyáron mindössze egy mérkőzésen irányította a háromoszlánosokat, miután botrányba keveredett és lemondott tisztségéről. A Telegraph tényfeltáró újságíróinak rejtett kamerás felvételein beszélt igen kényes témákról, az átigazolásokkal kapcsolatos szabálytalanságokról beszélt, de kigúnyolta elődjét, Roy Hodgsont, kritizálta az FA-t, Hodgson volt segítőjét, Gary Neville-t, valamint a királyi család több tagjára is megjegyzéseket tett.

O.G.