Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Vörös Ördögök első csapatában kaphat szerepet

A karácsonyi hajtás miatt José Mourinhonak meg kell fontolnia azt, hogy rotálja a keretet, mivel a játékosok nem fogják bírni a tempót. A tartélékok közül hívhat be egy labdarúgót az első csapatba.

sean-goss-man-utd_3386149

Az U23-as kerettel remekül szerepel Sean Goss. Legutóbb a Middlesbrough elleni 2:2-re végződött mérkőzésen csillogtatta meg tudását.

1 hónap alatt 9 mérkőzést kell lejátszani a Vörös Ördögöknek, és Mourinhonak el kell gondolkodnia azon, hogy fiatalokat hív be a keretbe erre a nehéz időszakra. Az egyik ilyen szerencsés Gross lehet majd.

Mourinho végre megtalálta a megfelelő formációt a középpályán. Michael Carrick, Ander Herrera és Paul Pogba remekül megértik egymást.

Ennek ellenére elengedhetetlen, hogy mindig legyen kihez nyúlni, ha a stabil kezdők nem bírnák az iramot, és Goss megfelelő lenne erre a feladatra. A fiatal majdnem egy évet hagyott ki hátsérülés miatt, azonban úgy tűnik, hogy ebből már teljesen felépült, és 100%-ig segíteni tudja a csapatát. A középpályás mindössze még csak 21 éves, így fényes jövő állhat előtte az Old Traffordon, ha sikerül bizonyítania a felnőttek között is.

kép: 365dm.com

Nagy Gábor