Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Vajon mit vár Neymar a 2017-es évtől?

Az FC Barcelona brazil klasszisa elmondta, szeretne minden fronton révbe érni csapatával 2017-ben, valamint sokáig játszana még együtt Lionel Messivel.

(Kép: sport.es/en)

Az FC Barcelona labdarúgói jelenleg szabadságukat töltik, mielőtt majd még az év vége előtt visszatérnek a katalán fővárosba. A pihenő alatt Neymar hazautazott Brazíliába, ahol a minap Robinho szervezésében egy jótékonysági mérkőzésen lépett pályára Sao Paulóban. Az esemény apropóján az újságíróknak lehetőségük volt néhány gyors, természetesen a futballal kapcsolatos kérdést feltenni a Barca klasszisának, aki egy rögtönzött (fél)évértékelőt tartott.

“Boldog vagyok azzal, ahogy a szezon eddig alakult számomra, annak ellenére is, hogy kevés gólt szereztem. Annyit hozzátennék azért, hogy az a legfőbb célom, hogy a csapat hasznára legyek. Örülök annak, hogy számos gólpasszt sikerült kiosztanom. A gólok meg? Bízom benne, hogy majd jönni fognak!” – Így Neymar arra a kérdésre, hogy mi a véleménye arról, hogy eddig viszonylag kevés gólt szerzett klubjában. Csak a miheztartás végett jegyezzük meg, hogy a brazil eddig 6 találatnál jár, ugyanakkor már 14 gólpassz áll a neve mellett.
Neymar a mindenre kíváncsi zsurnaliszták előtt elmondta többek között, hogy nagyon szeretné, ha Lionel Messi még sokáig Barcelonában maradna, és meghosszabbítaná 2018 nyarán lejáró szerződését, illetve elárulta azt is, mit vár a 2017-es évtől. “Nagyon szeretném, ha mindent megnyernénk, és a szezon végén sikerülne triplázni a Barcelonával!”