Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bréking! – Draxler a PSG labdarúgója!

Szenteste napján megtörtént a hivatalos bejelentés, így eldőlt, Julien Draxler a Paris Saint-Germain labdarúgója lesz!

(Kép: vfl-wolfsburg.de)

A 23 esztendős német válogatott klubváltását korábbi munkaadója, a VFL Wolfsburg hivatalosan is elismerte, hozzátéve, hogy a világbajnok játékos négy és fél éves szerződést ír alá új klubjával. Az átigazolás összegét a felek a megállapodás értelmében nem hozzák nyilvánosságra.
“Az elmúlt napokban nagyon intenzív és konstruktív jellegű tárgyalásokat folytattunk a Paris Saint Germain együttesével. Úgy gondolom mindkét fél számára megfelelő üzletet kötöttünk!” – Nyilatkozta a Olaf Rebbe, a Wolfsburg sportigazgatója.

Francia oldalról egyelőre még nem kommentálták a bejelentést, mindeközben a németek már el is köszöntek Draxlertől. A Wolfsburg vezetőedzője, Valérien Ismael a következőképpen búcsúzott a játékostól: “Természetesen szomorú vagyok, hogy Julien távozik, hiszen egy kivételes képességű futballista. Profi hozzáállását tökéletesen igazolta a Mönchengladbach és a Frankfurt elleni találkozókon. Remélem megtalálja a számításait Franciaországban. Sok sikert szeretnék kívánni Neki mindehhez!”