Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A sereghajtó visszautasította a West Ham ajánlatát – sajtóhír

Angol sajtóhírek szerint a West Ham csapata ajánlatot tett a sereghajtó Hull City egyik játékosáért. A tigrisek vezetősége azonban nem fogadta el a kalapácsosok ajánlatát.

robert-snodgrass-hull-city_1bwuz7wn05wzd17uhr0wg6njav

A Sky Sport értesülései szerint a Premier League-ben sereghajtó Hull City visszautasította a West Ham ajánlatát. A kalapácsosok 3 millió fontos ajánlattal szerették volna megszerezni a Hull alapemberének számító Robert Snodgrass-t. A skót szélső nemrég hosszabbított szerződést a PL-ben sereghajtó gárdával, melynek értelmében 2018-ig köti szerződés a tigrisekhez. A Hull jelenleg a 20 csapatos Premier League-ben a tabella utolsó helyén áll, így mindenképpen megtartaná a vezetőség a csapat egyik oszlopát.

A Hull, mint arról már korábban beszámoltunk, új vezetőedzőt nevezett ki Mike Phelan helyére. Részletek ITT.

Snodgrass 2014 óta szerepel a Hull City együttesében és 53 mérkőzésen 14 gólt szerzett. A skót válogatott játékos a Norwich csapatától igazolt 6 millió font ellenében a Hull Cityhez. A 29 éves rutinos szélső pályafutása során megfordult a Livingston , Stirling Albion, Leeds United és Norwich City csapatában. Az említett gárdákban összesen 427 alkalommal lépett pályára és 93 gólig jutott minden sorozatot figyelembe véve.

Snodgrass szerződése 2018-ig érvényes a Hull Cityhez és a transfermarkt portál a játékos piaci értékét 5 millió euróra becsüli.

Forrás: Sky Sports