Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Neymar figyelmeztette Coutinhót: “Ne menj a Barcába!” – sajtóhír

A katalán Mundo Deportivo értesülései szerint Neymar a brazil válogatott világbajnoki selejtezőre való felkészülésén beszélt honfitársával, Philippe Coutinhóval, és figyelmeztette, hogy ne igazoljon a Barcelonába. 

neymar-coutinho-brasil-argentina-eliminatorias-2018-10112016_1rrnetbgv6fb81uqbl6ivysuho

Forrás: goal.com

Már Neymar és Coutinho is a brazil válogatottal van együtt, és már túl is vannak az első edzésükön, ahol volt idejük beszélgetni is. Először a brazil Estadao hozta le a hírt, majd a katalán Mundo Deportivo is átvette, hogy Neymar azt tanácsolta honfitársának, hogy ne hagyja el a Liverpoolt, mert nagyon megfogja bánni a döntését, és inkább kerülje el a Barcelonát.

A legújabb hírek szerint Coutinho nem is volt sérült az elmúlt hetekben, és a távozása miatt kialakult helyzet miatt nem játszhatott a Liverpool bajnoki mérkőzésein. Kicsivel több mint 2 nap van már csak hátra a nyári átigazolási szezonból, de a brazil játékos jövője még mindig kérdéses. A Liverpool továbbra is kitart korábbi állítása mellett, hogy Coutinho az angol klub játékosa marad ebben az idényben is.

A Barcelona már leigazolta Dembelét a Borussia Dortmund csapatától, de a klub sportigazgatója szerint még érkezni fog játékos a transzfer időszak végéig.