Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolások: A Man. City sajátos “védőkeringőt” indíthat a La Ligában! – Sajtóhír

Mint azt korábban mi is megírtuk, a Manchester City-nél felmerült Aymeric Laporte leigazolásának lehetősége. Az Athletic Bilbaónál nem kis fordulatot tartogatva, állítólag már fel is készültek arra az eshetőségre, ha Laporte a télen távozik.

Inigo Martinez (jobbra) hamarosan piros-fehérben futballozhat? (Kép: marca.com)

Az Athletic-nél nevelkedő, 2012 óta a felnőtt csapathoz tartozó Laporte-tól állítólag csak abban az esetben válna meg a Bilbao, ha megfelelően pótolni is tudják a 23 esztendős, ígéretes jövő előtt álló hátvédet.
A Man. City-nél persze mindebben joggal bízhatnak, ugyanakkor nem akárki érkezhetne a San Mamésban a francia születésű játékos helyére!

Pep Guardiola csapatánál szintlén felmerülő Inigo Martinezért ugyanis ez esetben a madridi AS beszámolói szerint bankot robbantana az Athletic, kifizetve a spanyol válogatott hátvéd 32 milliós kivásárlási árát.

A spanyol és angol lapok szerint egyébként mind a Laport- , mind pedig a Martinez transzferre akár reális esély mutatkozhat a napokban.

A korábbi Barca-kiszemelt Martinez klubváltása egyébként azért is lenne igazán pikáns, mert a Real Sociedad köztudottan a Bilbao legnagyobb riválisa, és a két baszk csapat között arrafelé már-már hasonló szenzációnak számít egy transzfer, mint mondjuk a Real Madrid és az FC Barcelona között.