Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Carvajal: “Számunkra már csak a BL maradt”

A Real Madrid tegnap este kiesett a spanyol Király-kupából, ráadásul a papíron sokkal gyengébb Leganes ellen. Mivel a bajnokságban is hatalmas a lemaradásuk a listavezető Barcelonával szemben, így már csak a BL-ben lehet esélyük trófeát nyerni, de ott sem lesz könnyű dolguk februárban. 

w_900x700_24233009liga12

Forrás: laliga.es

A Real Madrid szurkolói talán még most sokkban vannak a csapatuk tegnap esti eredménye és teljesítménye miatt, ahogy maguk a játékosok is. Dani Carvajal a mérkőzés után megosztotta gondolatait a sajtó munkatársaival, amelyből kiderült, hogy a bajnokságról már lemondott.

“Még egy döntetlenre sem voltunk képesek a Leganes ellen, ráadásul hazai pályán, ezért nem érdemeltük meg a továbbjutást. Érthető, hogy most mindenki, szurkoló és játékos is rosszul érzi magát, de reméljük, hogy ezzel véget ér a hullámvölgyünk, és innen már csak felfelé vezet az út. Sajnos realistáknak kell lennünk és beismernünk, hogy nekünk már csak a Bajnokok Ligája maradt ebben a szezonban.”

A Real Madrid csapatkapitánya, Sergio Ramos sérülés után tért vissza tegnap este a pályára, de minden bizonnyal nem ilyen visszatérésre számított. A spanyol védő szerint mindenki felelős azért, ahol most tartanak.

“Senkit sem akarok kritizálni, főleg nem Zidane-t, de mindannyian felelősek vagyunk, a játékosok és az edzői stáb tagjai is. A Real Madrid mezének viselése komoly felelősséggel jár, ezt sosem szabad elfelejtenünk. Minden tiszteletem a Leganesé, de számunkra a mérkőzés egyenlő a totális kudarccal. Megnyertük az első mérkőzést, és őszintén szólva nem erre számítottunk. Ez a vereség mutatta meg, hogy gyakrabban kellene önkritikát gyakorolnunk, mert ilyen dolgok egyszerűen nem történhetnek meg velünk.”

A Real Madrid a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a PSG-vel találkozik, akiket a sorozat egyik nagy esélyesének tartanak, a hétvégén pedig a Valencia ellen játszanak a bajnokságban.