Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megvan a Barca harmadik téli igazolása! – hivatalos

A spanyol élvonalban szereplő FC Barcelona hivatalos közösségi oldalán jelentette be, hogy kanadai tehetséggel erősítette. A katalánok ezzel harmadik téli szerzeményüket jelentették be.

DUZggJoW4AEJNl1Mint arról a mai nap folyamán már beszámoltunk a FC Barcelona nagyon közel került a harmadik téli igazolás megszerzéséhez, nos a délután folyamán a transzfer megkötetett és az MLS-ben szereplő Montreal Impact fiatal kanadai játékosa Ballou Jean-Yves lett a Barca harmadik téli igazolása. A 18 esztendős támadó közeppályás hároméves szerződést kötött új csapatával és 25 millió euró lesz a kivásárlási ára.

Az elefántcsontparti felmenőkkel rendelkező kanadai utánpótlás-válogatott játékos az idén robbant be a köztudatba és a Barca mellett a Chelsea játékosmegfigyelőinek is felkeltette a figyelmét, de végül a katalánok mellett döntött. Az MLS 2017-es szezonjában 21 bajnokin 1143 játékpercet kapott, melyet kiváló játékkal és 2 gól mellett 2 gólpasszal hálált meg. Ballou a másodosztályban a bennmaradásért küzdő Barca B-ben kap majd szerepet.

Forrás: Barca hivatalos oldala

Ondik Gábor