Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Neymarnak hatalmas pénzről kell lemondani a Real Madridért

Tegnap már írtunk arról, hogy a Real Madrid, és a Paris Saint-Germaintől állítólagosan elvágyódó Neymar finoman tapogatózik egymás felé. A L’Equipe szerint akár még lehet is valami egyszer a klubváltásból.

neymarVSreal0001

A francia lap szerint sem érzi jól magát Neymar a PSG-nél. Mert bár a csapaton belül erős és fontos a brazil klikk, a fővárosi együttes szurkolói nehezen fogadják el egyelőre a határozott és egyszemélyes vezérszerepre jelentkező támadót. A korábbi Barca-sztár ráadásul éppen a drukkerek legnagyobb kedvencével, a hozzá képest visszafogott és szimpatikus Édinson Cavanival nincsen jó viszonyban.

A L’Equipe már egészen konkrétan belefolyt a találgatásokba. A franciák szerint ugyanis még jó ideig az verhet éket Neymar és a Real éledező kapcsolatába, hogy míg a PSG évente 38 millió eurót utal a számlájára, addig a spanyolok legjobban kereső játékosa (Cristiano Ronaldo) is „csak” évi 21 millió kap.

Jelen állás szerint Neymarnak vissza kell vennie fizetési igényeiből, ha az elkövetkezendő 1-2 évben szeretne a Real Madridhoz igazolni. És akkor még természetesen nem is beszéltünk a kivásárlási árról. Neymar csapdába került volna Párizsban?

Balogh József