Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bailey ismét megvillant, nyert a Leverkusen! – videóval

A Heiko Herrlich által irányított Bayer Leverkusen a Sandro Schwarz vezette 1. FSV Mainz csapatát látta vendégül a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 20. fordulójának vasárnapi játéknapján…

78fa815b-9a35-499b-add9-fc492452457f_1000

A mérkőzés első nagyobb helyzetére egészen a 16. percig kellett várni, amit a Bayer Leverkusen oldalára jegyezhettünk fel. Ekkor Lars Bender előtt adódott igazán komoly lehetőség, a rutinos német labdarúgó azonban nem tudta gólra váltani, mivel a Mainz egyik védője blokkolta a lövését. Az első félidő véghajrájában még Alario került ziccerbe Wendell beadását követően, az argentin támadó viszont végül a léc mellé fejelt. 

A fordulást követően azonban gyorsan megszerezte a vezetést a Leverkusen, a 48. percben Alario passzolt Baileyhez, aki ezután távolról hatalmas gólt akasztott a Mainz kapujába. A 68. minutumban büntetőhöz jutott a hazai együttes, miután Donati lerántotta Alariot a tizenhatoson belül. A tizenegyest magabiztosan értékesítette az ifjú Wendell. A 72. percben Bailey robogott szélsebesen a Mainz kapuja felé, a jamaicai tehetség ebben a szituációban kissé önzőnek bizonyult, hiszen több társa is remek pozícióban várt a passzt tőle, ő azonban a lövést választotta, ami végül nem talált célba. A Leverkusen végig dominált, Heiko Herrlich legénysége megérdemelten nyert..

Bayer Leverkusen – 1. FSV Mainz 2-0 (0-0)
Gólszerzők:
Bailey(48.), Wendell(68., büntető) ill. –
Kiállítás: – ill. –