Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Felkészülés: Ötössel kezdett a DVTK

Kimerítő és egyben változatos edzőtáborozás után lejátszotta első meccsét a Diósgyőr is. A szlovák ellenfél nem volt egy súlycsoportban a miskolciakkal.

DVTK-Rimaszombat_friss_dvtk-rimaszombat1120

Elkezdte a 2017-2018-as idény tavaszi felére a felkészülési meccsek sorát a DVTK is, amely a szlovák Rimaszombat ellen lépett pályára. Sok öröme nem telt a találkozóban a vendégeknek, mert bár az első játékrészben még kimaradtak a piros-fehérek lehetőségei – egy kivétellel – a második játékrészben viszont beindult a miskolci henger. A vezetést a szünet előtti percekben szerezte meg Bódog Tamás együttese. Forgács labdaszerzése után Sesztakov nyargalt az alapvonalig, középreadását Makrai egy csel után a hálóba továbbította.

A második félidőben nem kellett sokat várni az újabb gólra. Bacsát buktatták a tizenhatoson belül, Ioannidis higgadtan értékesítette a büntetőt. Negyedóra múlva a görög szolgálta ki Velát, amivel tetemesre nőtt a különbség. Negyedórával a vége előtt előbb Ioannidis talált be, majd egy perccel később az egyik szlovák futballista megsérült, Bódog pedig sportszerűen lehívta egyik játékosát, kiegyenlítve a létszámot. A hajrára fordulva ismét villant Ioannidis, kiütésessé téve a miskolciak sikerét.

DVTK – MŠK Rimavska Sobota 5-0 (1-0)
DVTK edzőközpont; Vezette: Nagy Róbert (Márkus T., Márkus P.)
Gólszerzők: Makrai (43.), Ioannidis (46., 73., 82., az elsőt 11-esből), Vela (59.)
Sárga lapok: Tóth B. (44.) ill. Vasconselos (65.)
Kiállítva: – ill. –

DVTK, 1. félidő: Radoš (Bukrán, 32.) – Nagy T., Lipták, Karan, Forgács – Sesztakov, Busai, Tóth B., Ugrai – Szarka, Makrai. 2. félidő: Bukrán (Antal, 60.) – Eperjesi, Brkovic, Tucsa (Ivánka, 76.), Tamás – Vela, Hursán, Kocsis (Szabó II. B., 79.), Óvári – Bacsa, Ioannidis.

~GS~