Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Balhé Madridban, spicli a Real öltözőjében?

Jose Mourinho a Real Madrid edzőjeként jó sok port kavart és igen megosztó személyiséggé vált, egyesek úgy vélték, hogy a korábbi kiváló szakember megőrült. Bizonyára többen emlékeznek rá, hogy még az öltözőben is téglát keresett és úgy vélte, valaki egyértelműen belső információkat szivárogtat. Sokan kinevették és legyintettek rá. Most Zinedine Zidane is ezzel állt elő, “spiclit” keres sajátjai között. 

zinedine-zidane-MAIN

A Special One, tehát Mourinho anno végül nem találta meg a téglát, de gyanúsítottjai voltak Iker Casillas és Sergio Ramos személyében. Utóbbi még mindig a Real Madrid labdarúgója.

A spanyol ABC klubhoz közeli forrásokra hivatkozva – ugye már ez is érdekes dolog amikor a sajtó sokszor közeli, de meg nem nevezett forrásokra hivatkozik – arról ír, hogy Zidane meg van győződve arról, hogy az öltözőből valaki belső információkat szivárogtat. Többek között a PSG, valamint a Juventus elleni Bajnokok Ligája mérkőzések előtt is idejekorán megszellőztették a kezdő tizenegyet és egyéb apró, de fontos elemeket.

A Real Madrid szekere jelenleg nagyon megy, a csapat és Cristiano Ronaldo csúcsformában játszik, ám egy ilyen belső viszály, még vissza is üthet a csapategység tekintetében. Tudjuk, hogy egy öltöző milyen könnyen megosztottá válhat…