Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Inter erőtlen játéka nem hozott pontot a Torino otthonában – videóval

A mérkőzés előtt az volt a legnagyobb kérdés, hogy az Inter képes-e megelőzni az otthonában kikapó Romát. Az AC Milan ellen döntetlent ért el Spalletti csapata, ám a Torino Belotti mesterhármasával magabiztosan győzött az előző fordulóban.   

A szezon eddig legfurább gólját szerezte Ljajić (Fotó: tuttosport.com)

1. félidő: Már az elején belelendültek a csapatok, hiszen már az első öt percben kialakultak lövőhelyzetek. A 10. minutumban először Falque veszélyeztetett, majd Perisic próbálta átemelni Sirigut hatalmas hibáját követően. Néhány pillanattal később javította bakiját az olasz hálóőr, pedig Icardi jól helyezte a lövését. A 20. percben már kapufáig is eljutottak a vendégek Perisic fejese miatt. Bár az Inter irányított, számottevő lehetőséghez nem jutottak. Aztán a 36. percben megtörtént az ami egyáltalán nem volt benne a meccsben… gólt szerzett a Torino. De Silvestri egy óriási labdát adott Ljajićnak, aki könnyedén elpasszolt volt csapattársa mellett (1-0). Az első félidő vége előtt Falque is betalált, ám a bírós les miatt érvénytelenítette.

2. félidő: Az Inter kezdte jobban a második félidőt, bár az első komolyabb próbálkozások a Torino nevéhez fűződik. De Silvestri és Ljajić is kis híján betalált, ám előbbit a kapus fogta, míg utóbbit a levegő. A másik oldalon is akadtak lehetőségek, de a védelem rendre tisztázni tudott. Rafinha beállása új színt hozott a milánóiak játékába. A 70. percben még egy kapufát is lőtt a volt Barcás. Az utolsó tíz percben kétségbeesetten igyekezett betalálni az Inter. Ez viszont a négyperces hosszabbításban sem jött össze, így a fekete-kék mezesek impotens játékkal vesztettek.

Torino – Inter 1-0 (1-0)
Helyszín: Olimpico Grande Torino; Vezette: Paolo Tagliavento
Gólszerzők: Ljajić (36.) – ill. –
Sárga: Belotti (21.), Baselli (60.) – ill. – Miranda (7.), Brozovic (39.), Gagliardini (47.)
Kiállítás: – ill. –

Torino: Sirigu – N’Koulou, Burdisso, Moretti – De Silvestri, Baselli (Acquah 80.), Obi (Valdifiori 87.), Ansaldi, Ljajić – Falque (Edera 73.), Belotti. Vezetőedző: Walter Mazzarri

Inter: Handanovič – D’Ambrosio (Ranocchia 87.), Miranda, Škriniar, Cancelo – Gagliardini, Brozovic, Perisic, Valero (Karamoh 68.), Candreva (Rafinha 59.) – Icardi. Vezetőedző: Luciano Spalletti

Adem Ljajić találata volt csapata ellen:

https://youtu.be/2B2LVwPaVUc

Mihók Richárd