Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mourinho: “Jobbak vagyunk, mint azt sokan gondolják!”

José Mourinho érthetően elégedetten, ám saját stílusát sem meghazudtolva értékelte csapata Manchester City elleni hatalmas feltámadását.

(Kép: marca.com)

“Azt gondolom, jobb csapat vagyunk annál, mint amit sokan gondolnak rólunk. Ráadásul a játékosaim is jobb futballisták, és talán én is jobb edző vagyok.” – Így a “vörös ördögök” trénere a manchesteri derbi után.

“Fontos három pontot szereztünk. Többet járattuk a labdát a Man. City ellen, mint bárki a szezonban, és nyomás alatt is tudtuk őket tartani. Most van még hátra hat bajnoki meccsünk, ezeken 6 pontot kell szereznünk, és bebiztosítottuk a Bajnokok Ligája indulásunkat a következő idényben. Ahogy már mondtam, fejlődtünk az elmúlt szezonhoz képest. Több gólt lövünk, több gólpasszt adunk, és több pontot szerzünk…Minden mutatóban jobbak vagyunk, de mindenki láthatja, hogy ez még nem elég! A lefújás után gratuláltam Guardiolának és a Manchester Citynek, hiszen ezt a bajnokságot meg fogják nyerni. Megérdemelten, hiszen mindenkinél meggyőzőbben futballoztak az egész idényben. Mi a célunk az, hogy másodikok legyünk.” – Folytatta Mourinho, akinek a duplázó, klasszisát végre megcsillogtató Paul Pogbáról is megvolt a sajátos véleménye.

“Láthatták hogy futballozott. Az ügynöke korábban azt mondta, hogy ha más klubhoz ment volna, drágább átigazolási díjat fizettek érte. Azt hiszem, ez után a meccs után újra nőtt az ára!” – Így a portugál menedzser.