Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Werner a Barcelona világklasszisához hasonlította csapattársát

Az RB Leizig és a német válogatott csatára, Timo Werner a FourFourTwo magazinnak adott interjújában csapattársát, Naby Keita-t méltatta. A támadó szerint Keita játéka a Barcelona klasszisáét idézi fel.

Naby-Keita

A 23 esztendős Naby Keita második és egy ideig az utolsó szezonját tölti a Bundesliga-ban, ugyanis a nyáron a Liverpool együtteséhez szerződik. A guineai válogatott középpályás a tavalyihoz hasonlóan idén is kiválóan teljesít, ezzel kivívva magának a szakma minden elismerését. Játékáról az angol FourFourTwo magazinnak nyilatkozott csapattársa, Timo Werner.

„Naby-ból világklasszis játékos lesz, mert minden adottsága megvan ehhez. – kezdte Werner – A futballja Andres Iniesta-éra emlékeztet, hasonlóan cselez és lő, számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, mint Iniesta. Nem hiszem, hogy a következő időszakban romlani fog az általa képviselt minőség, innen csak felfelé fog fejlődni. A Premier League természetesen másabb, mint a Bundesliga, de annyira remek képességekkel van megáldva, hogy olyan jól fog ott is játszani majd, mint ahogyan azt itt tette.”