Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nice: Balotelli mégis marad

A korábban elvágyódó Mario Balotelli úgy fest, hogy a harmadik idényre is maradni fog a francia bajnokságban (Ligue 1) szereplő Nice csapatában, ahol ezzel kitölti 2+1 éves szerződése harmadik, opcionális évét.

A nyár korábbi szakaszában az Olympique Marseille-jel és számos olasz élcsapattal összeboronált Balotelli végül a maradás mellett döntött, mivel az átigazolási időszak finisére egyetlen potenciális kérője sem maradt (?).

“Őszintén szólva, az elmúlt szezon végén távozni akartam, és erről tájékoztattam is a klub vezetőségét. Öt nagyon komoly ajánlatom volt a nyár elején, kivártam, de végül a maradás mellett határoztam el magam. A döntésembe senki nem szólt bele, kizárólag saját magam hoztam meg. A maradásom mellett a csapat körüli atmoszféra, a jó hangulat szólt” – fejtette ki véleményét “SuperMario”.

A 28 esztendős támadó a Liverpoolnál töltött gyenge időszak alatt a nizzaiaknál valósággal újjászületett, első két szezonjában 66 pályára lépés alatt 43 gólt szerzett a csapat színeiben.

A 2018-2019-es szezon első három fordulójában Balotelli eltiltás miatt nem lehet csapata segítségére, amely az első két meccsen egyetlen pontot szerzett, jövő hétvégén a Lyon elleni rangadón azonban már újra számíthatnak rá.