Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: Mandzukic mégis a Premier League-be távozhat

A korábbi pletykákat megcáfolva jött nemrég a hír, hogy Mario Mandzukic-ot sikerült meggyőznie a Juventus illetékeseinek a maradásról. Azonban a tegnapi sajtóinformációk szerint mégis könnyen megtörténhet, hogy a horvát válogatott csatár elhagyja az olasz sztárcsapatot.

Amikor kiderült, hogy Cristiano Ronaldo csatlakozik a Juventushoz, egyértelműé vált, hogy ennek valaki a tavalyi kezdőcsapatból a kárvallottja lesz. És mivel eddig Mario Mandzukic volt a házi gólgép, világossá vált, hogy ő lesz a Real Madridtól érkező portugál első számú vetélytársa.

Igaz, a találgatások szerint Mandzukic már CR7 érkezése előtt a távozás gondolatával foglalkozott, ugyanis José Mourinho (Manchester United) nagyon fontosnak érezte megszerzését még június-július környékén. Csakhogy a Juve nem engedte a rutinos támadót, aki időközben lemondta a válogatottságot is a világbajnoki ezüstérme után. Állítólag a torinóiak jelentős fizetésemelés beígérésével tudták maradásra bírni a jó Mariot, aki az ideális jövőképpel magyarázta visszakozását.

Az olasz lapok tegnap mégis arról írtak, hogy Mandzukic mégis köthetett valamiféle paktumot a Mourinho féle MU-val, és már csak az a kérdés,, hogy jövő januárban, vagy csak egy év múlva szerződik az Old Traffoordra.