Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Berlusconi forradalmi elképzelései az új csapatánál!

Az elmúlt hónapban az AC Milan egykori legendás irányítói, Silvio Berlusconi és Adriano Galliani cégcsoportja megvásárolta az olasz harmadosztályban (Serie C) érdekelt Monza csapatának többségi tulajdonjogát, most pedig az előttük álló tervekről, elképzelésekről vallottak.

“Ez egy fiatal csapat lesz, és csak olasz játékosok fognak játszani benne. A játékosok egy fodrászhoz fognak járni, akivel már fel is vettem a kapcsolatot, ingyen le fogja vágni a hajukat. Nem viselhetnek szakállat, nem lehet tetoválásuk, és természetesen tiltva lesz a fülbevaló viselete is.”

Ezen az alapszabályok azért bizonyára sok labdarúgót elrettentenek, és a csapat aktuális kerete is jelentős szanálásra szorulhat, amennyiben valóban bevezetik az annak idején, négy különböző alkalommal is Olaszország miniszterelnökeként tevékenykedő tulajdonos “rendeleteit”, aki ezt követően továbbment:

“A játékosaim a sportszerűség mintaképe kell, hogy legyenek a pályán, elnézést kell kérniük az ellenféltől a szabálytalanságot követően, és úriemberként kell viselkedniük a játékvezetővel. Ha pedig autogramot kérnek tőlük, akkor ki kell írniuk a teljes nevüket, ne csak odafirkáljanak valamit. Valahányszor nyilvánosság előtt mutatkoznak, józannak és divatosan felöltözöttnek kell lenniük. Egyszerűen csak valami mást szeretnék ebben a mai, modern labdarúgásban.”

Az olasz harmadosztállyal kapcsolatos további, naprakész információkért kövesd rendszeresen társoldalunkat, a Serie C magyar oldalt!