Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olaszországból készül téli erősítésekre a Chelsea – sajtóhír

Maurizio Sarri menedzser kérésére a szezont nagyszerűen kezdő Chelsea csapata két játékos leigazolását szeretné végre hajtani a januári transzfer-időszakban az olasz bajnokságból (Serie A) az aktuális helyi lapinformációk szerint.

A Corriere dello Sport szerint a Chelsea legfontosabb téli kiszemeltje az olasz élvonal középmezőnyéhez tartozó Genoa támadója, Krzysztof Piatek és a hétszeres címvédő Juventus tehetséges hátvédje, Daniele Rugani lehet.

A 24 éves védő évekkel ezelőtt még az Empoli csapatánál dolgozott együtt Sarrival, a londoni “Kékek” élére kinevezett menedzser pedig már a nyáron is nagyon szívesen látta volna a Chelseanél egykori kedvelt játékosát, azonban nem sikerült megállapodniuk a Juventusszal. Rugani azóta is csak epizódszereplő a torinóiaknál, nem tudni, hogy mennyire gördítenek még akadályt a távozása elé.

A másik kiszemeltre korábban már a Barcelona és a Bayern München is kivetette hálóját, miután a 23. életévében járó lengyel csatár egészen parádés formában debütált a Serie A-ban: első hat pályára lépése mindegyikén betalálva nyolc gólnál jár, összességében pedig hét meccsen 12 gólt szerzett. Ha ezt az elképesztő góltermést nem is tudja folytatni ebben a mértékben folytatnia, de januárig megbízhatóan tudna teljesíteni, jó eséllyel európai élcsapatok sorakozhatnának érte a Genoa klubházának ajtaja előtt.