BL: ez a jelenet döntötte el a PSG-MU párharcot – VIDEÓ
A Manchester United drámai továbbjutása meglehetősen vitatható jelenetek között történt, ugyanis a ráadás perceiben a blokkolni próbáló, s a labdának hátat fordító Presnel Kimpembe karját találta el a labda, amiért a videóbíró segítségével büntetőt ítéltek, a többi pedig már történelem: Rashford bevágta a tizenegyest, a United továbbjutott, a PSG hazament. Szerinted helyes ítélet született?!…
Kimpembe was not in control. Turned his back and his arm was away from his body. I can see why it was given but it’s debatable because the rules aren’t clear. Handball should be handball. Keep it simple.pic.twitter.com/xYKPtvGP7p
— Darren (@DF_Arsenal) 2019. március 6.