Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

„Cristiano Ronaldo addig játszik, ameddig csak akar”

Nem csak a Juventus és a portugál válogatott sztárját, Cristiano Ronaldot díjazták a minapi Globe Soccer Awards-on Dubaiban. Ugyanis a 2019-es év legjobb játékos-ügynökének az Európa-bajnok támadó képviselőjét, Jorge Mendest választották.

Jorge Mendes már nagyon-nagyon régóta képviseli Cristiano Ronaldo érdekeit a futball világában. A portugál sztár pedig az egyik legjobb barátjaként tartja számon a szakembert, aki több másik ismert játékos ügyeit is intézi.

Mendes igazi munkamániás, lévén hatalmas munkája van abban is, hogy a Wolverhampton ennyire jól szerepel az angol bajnokságban. A különleges tehetségű ügynök azonban még ma is Cristiano Ronaldot tartja a legtöbbre, ahogy ez kiderült a dubai díjátadón is:

„Számomra Cristiano Ronaldo mindig is a történelem legjobbja lesz, egy teljesen másik játékos egy másik galaxisból. Ő egy másik fajból való. Jövőre harmincöt éves lesz, és addig játszhat, ameddig csak akar. Senki sem ért el annyit, amit ő harmincéves korára. Ő nagyon fontos a fiatalok számára. A Juventus-szal nyerni akar. Kilenc gólja van Olaszországban, ahol más bajnokságoknál sokkal nehezebb gólt szerezni. Senkivel nem lehet összehasonlítani.”

– énekelte meg dicshimnuszát, Mendes.