Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Világbajnok csatárt igazolna a Juventus!

Mivel a napokban elvesztette egyik csatárát a Juventus együttese, a klub menedzsmentje máris el kezdett dolgozni a lehetséges, januári erősítéseken. Állítólag Maurizio Sarri az egyik korábbi emberét hozatná maga után Torinóba.

Mivel Mario Mandzukic január elsejétől hivatalosan is eligazol a Juventus-tól, így tulajdonképpen csak egyetlen klasszikus befejező csatára maradt a gárdának, Gonzalo Higuaín személyében. Állítólag az illetékesek már egy ideje feltérképezték a lehetőségeket a minőségi kárrendezést illetően, így aligha lehet meglepő a La Stampa híre: Olivier Giroud lehet Juve cserecsatára. Legalábbis a pletyka szerint Sarri ragaszkodik a megszerzéséhez.

A 33 esztendős támadó a világ egyik legértékesebb tartalékja, ám számára is bántó lehet, hogy alázatos hozzáállása ellenére sem igazán számol vele Frank Lampard. A Chelsea mestere ugyanis szinte folyamatosan mellőzi a világbajnok franciát, és inkább a londoniak utánpótlását favorizálja.

Giroud szerződése a szezon végéig érvényes a Chelsea-vel, így könnyen lehet, hogy annak fél évvel való lejárta előtt pénzt csinálnának eladásából.