Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Argentin támadóval erősítene az Inter! – sajtóhír

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Inter alakulata a nyári átigazolási időszakban a CSZKA Moszkva támadóját, Adolfo Gaichot szeretné megszerezni. Az argentin csatár jelenleg a Beneventonál szerepel kölcsönben.

Adolfo Gaich játékjogát már régóta szeretné megszerezni az Inter. Az argentin támadó végül tavaly nyáron áttette székhelyét Európába, ám az Inter helyett a CSZKA Moszkvához igazolt. Az orosz gárdában viszont nem tudott kiemelkedő teljesítmény nyújtani, 18 mérkőzésen mindössze 1-1 gólt és gólpasszt tudott összehozni. A CSZKA a télen kölcsön is adta Gaichot a Benevento együttesének, ahol jól sikerült a bemutatkozása, hiszen 3. mérkőzésén megszerezte első találatát a Spezia ellen. A kiesés ellen küzdő olasz gárdának opciós joga van megvásárolni a támadót 11 millió euró ellenében. A Calcio Mercato értesülései szerint viszont az Inter a nyári átigazolási időszakban mindenképp szeretné magához csábítani az argentin támadót. A milánói együttes legfőbb célja az lenne, hogy viszonylag olcsón tudjanak minőségi helyettest találni Romelu Lukaku mögé, erre pedig Gaichot tartják a legmegfelelőbbnek.

A 22 esztendős támadót 2025 nyaráig köti aktuális szerződése a CSZKA Moszkvához. Piaci értékét 9 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.