Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ferencváros: “ezzel az eredménnyel nem lehetünk elégedettek”

Ahogyan arról beszámoltunk, a magyar bajnoki címvédő és toronymagas listavezető Ferencváros együttese az OTP Bank Liga vasárnapi játéknapján 2-2-es döntetlent ért el a Zalaegerszeg otthonában…

 

A lefújást követő sajtótájékoztatóján a Ferencváros mindig maximalista ukrán vezetőedzője, Szerhij Rebrov sem rejtette véka alá, hogy nem maradéktalanul elégedett az eredménnyel:

“Mindig nehéz mérkőzéseket játszunk a Zalaegerszeg ellen. Az elmúlt két meccsen volt, hogy tíz játékossal tudtuk legyőzni a ZTE-t, illetve előfordult, hogy az utolsó pillanatban rúgott góllal sikerült felülkerekednünk. Úgy gondolom, hogy ha 1-0-ról tudtunk volna fordítani, majd megőrizni az előnyt, akkor elégedettek lehetnénk, viszont a 2-1-es vezetés után ezzel az eredménnyel nem lehetünk elégedettek. Ettől függetlenül továbbra is megfelelő előnnyel vezetjük a bajnokságot.”

A pontvesztés ellenére a zöld-fehérek a 25. forduló után még mindig 13 pont előnnyel vezetik az NB I-et a második helyezett Puskás Akadémia előtt, de zsinórban a harmadik idegenbeli mérkőzésükön játszottak 2-2-es döntetlent.