Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

José Mourinho szerint Gareth Bale “felépült” sebeiből

A portugál szakember megdicsérte támadóját, aki a tőle elvárható teljesítményt nyújtja az elmúlt időszakban, amiről Mourinho is ejtett néhány szót.

A Tottenham a tegnapi nap folyamán 4-1-es sikert aratott a Crystal Palace ellenében, amely mérkőzésen Gareth Bale duplázni tudott, amivel már-már régi önmagát idézte a walesi szélső. Az összecsapáson egyébként Harry Kane is két gólt jegyzett, míg a másik oldalon Benteke jegyezte a szépítő találatot. A Spurs ezzel a győzelmével feljött a hatodik helyre, a negyedik helyezett Chelsea-től már csak két pont a lemaradásra.

José Mourinho szerint pszichés sebei voltak Bale-nek és azok most begyógyultak, ezért is teljesít mostanában egyre jobban, de ezt nem a klub és annak szakemberei oldották meg, hanem a 31 esztendős szélső csakis magának köszönheti.

“Pszichés sebeket érzékeltem nála. Ha van jó néhány szezonod, amelyekben a sérülések a meghatározók és mindenhonnan csak a kritikákat kapod, akkor félelem és bizonytalanság lesz rajtad úrrá. Azonban ezek nem az izmokat érintik, hanem a lelkedet. És ő ezeket átszakította. Ő volt, nem mi. Mi csak támogattuk” – nyilatkozta Mourinho.