Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: “váratlan pillanatban kaptuk a gólt…”

A Liverpool meghökkentő vasárnapi fiaskója után egyre mélyebb gödörbe süllyed, hiszen az angol bajnokság (Premier League) címvédője már csak a nyolcadik helyet foglalja el a 2020-2021-es kiírásban, és a minap egy csúfos statisztikára is figyelmesek lehettünk

A saját stadionjában közel négy éven át veretlen Liverpool együttese az utolsó hat (!) bajnokiját kivétel nélkül elvesztette az Anfield Roadon. Ráadásul az élcsapatok mellett olyan kiesés ellen küzdő együttesek is bevették a “vörösök” félelmetesnek hitt otthonát, mint a legutóbbi sikert arató Fulham előtt a Burnley vagy a Brighton.

Nem csoda, hogy a mindig nagy dumás Jürgen Klopp is egyre nehezebben találta a szavakat a legutóbbi sajtótájékoztatóján:

“Volt néhány interjúm, melyekben próbáltam megmagyarázni a jelenlegi helyzetet és teljesítményt. Változtatásokra van szükség, de ehhez szükségünk van némi időre. A kezdéssel nem volt baj a Fulham ellen, megvoltak a lehetőségeink, de nem tudtuk kihasználni őket. Váratlan pillanatban kaptuk a gólt, utána ahogy telt az idő, úgy vált egyre nehezebbé a helyzetünk. Ahhoz, hogy elérjük a céljainkat, meccseket kéne nyernünk. Először legalább egyet, az máris sokat segíteni, a többit majd utána meglátjuk.”

A BL-indulást jelentő negyedik helytől négy pont lemaradásban lévő Liverpool a következő körben, március 15-én, jövő hétfőn a Wolves ellen fog pályára lépni.