Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FC Barcelona: Koeman máris az új elnököt dicsőíti

Nem vesztegeti az idejét a Barcelona vezetőedzője, Ronald Koeman. A holland szakember első nyilvános fellépésén a választások óta máris kinyilatkoztatta, hogy komoly fellendülést vár Joan Laporta elnöki székbe ülésétől.

Teljes erőbedobással és szemmel is láthatóan lelkesen készül az FC Barcelona a PSG elleni, holnapi találkozóra. Ronald Koeman kihirdette a holnapi meccskeretet, amelynek le kellene dolgozni a BL-nyolcaddöntő első felvonásán összeszedett, háromgólos hátrányt. A Barca kispadján az első idényét töltő tréner mellet Frenkie de Jong volt az, aki a játékosokat képviselte a mai sajtótájékoztatón. A középpályás kijelentette, hogy nagyon boldogok a klub frissen megválasztott elnöke miatt.

Ugyanúgy örömét fejezte ki Koeman is. Ez már csak azért is fontos, mert állítólag Laporta elnök az Arsenal menedzserét, Mikel Artetat ültetné a katalánok kispadjára.

„A klub számára nagyon fontos, hogy olyan elnöke van, mint ő, aki képes dolgozni a dolgok javításán. Ismerem Laportat, korábban már többször is találkoztunk. Ismerem Rijkaardon keresztül, aki még vele dolgozott. Laporta nagyon sok bizalmat ad az edzőknek, de végül is minden az eredményektől függ.”

– kedveskedett az edző új főnökének.

A holnapi keret: